Rezervo

Veranda QTU

 

Veranda

Restorant Veranda QTU është një ikje nga gjërat e zakonshme.
Menuja jonë me bazë mesdhetare & italiane, dhe ushqimet tona të freskëta organike, me një diversitet për cdo preferencë klientele, bazohet në një shërbim të kultuaruar dhe të shpejtë, e mbështetur kjo në një pastërti dhe estetikë shembullore.


 
 
 

Restorant Veranda

Ne përpiqemi për përsosmëri me një ndjenjë të lartë të mikpritjes . Veranda e ka këtë veçori: Po erdhe njëherë, do të duash të vish gjithmonë. Ndani dashurinë për ushqimin tek restorantet Veranda TEG dhe QTU.


Empty gallery item. Please make sure you have upload image to it or check the short code.
Facebook
Facebook
Instagram
Baboon
Turboo