Rezervo

Kontakt

Na Kontaktoni


KateringRezervimInformacion


Adresa
Qëndra Tregtare TEG :
+355 69 400 4010
Qëndra Tregtare QTU :
+355 69 702 0818

Veranda TEG

“Shijoni pjatat e veçanta të kuzhinës tonë me bazë italiane dhe picat e shkëlqyera me furrë druri, relaksohuni në ambjentet tona, shijoni një koktejl në verandën tonë dhe ju sigurojmë që nuk do të mbeteni të zhgënjyer. “Veranda” e ka këtë veçori: Po erdhe njëherë, do të duash të vish gjithmonë.”


 

Veranda QTU

Restorant Veranda e gjeni dhe në QTU
Restorant Veranda QTU është një ikje nga gjërat e zakonshme . Menuja jonë me bazë italiane – ku përbërësit e freskët organik dhe diversitet për cdo preferencë diete – është e lidhur me programet tona të muzikës së zgjedhur me kujdes për të nxjerrë një eksperiencë të paharrueshme në restorantin tonë .


Instagram
Baboon
Turboo