Reservation

Sherbime

 

Katering

Bar Restorant Veranda TEG ofron dhe shërbime kateringu për cdo event.
Telefono tani në numrin :
Veranda TEG +355 69 400 4010

 

Ditëlindje

Bar Restorant Veranda TEG & QTU ju mundëson të festoni ditëlindje dhe cdo event tjetër.
Telefono tani në numrin :
Veranda TEG +355 69 400 4010
Veranda QTU +355 69 702 0818

Porosit tani

Telefono tani në numrin :
Veranda TEG +355 69 400 4010

Instagram
Baboon
Turboo