Reservation

Eksperienca

Koncept

“Shijoni pjatat e veçanta të kuzhinës tonë me bazë italiane dhe picat e shkëlqyera me furrë druri, relaksohuni në ambjentet tona, shijoni një koktejl në verandën tonë dhe ju sigurojmë që nuk do të mbeteni të zhgënjyer. “Veranda” e ka këtë veçori: Po erdhe njëherë, do të duash të vish gjithmonë.”

Veranda

Kushdo është i mirëpritur në restorantin Veranda dhe kushdo e gjen veten. Qoftë një çift i dashuruar me këndin e tyre më të veçantë intim; qoftë një drekë a darkë familjare, korporatash apo dhe një grup shoqëror që dëshirojnë të pinë një koktejl dhe të relaksohen nën tingujt e muzikës. Por mbi të gjitha familjarët, fëmijet të cilët kanë këndin e tyre të lojrave në dispozicion, një menu të tyren me vizatime dhe lojra të ndryshme për ti mbajtur të stimuluar dhe nje menu të veçante me ushqime të shumëllojshme dhe pica me forma të ndryshme.

 
 

Piceria

KUZHINA ME BAZË ITALIANE DHE PICA ME FURRË DRURI

Provoni kuzhinen tonë me baze italine dhe picat e shkëlqyera me furrë druri, relaksohuni në ambjentet tona, shijoni një koktejl në verandën tonë dhe ju sigurojmë që nuk do të mbeteni të zhgënjyer.
Veranda e ka këtë veçori: Po erdhe njëherë, do të duash të vish gjithmonë.

 
 
Instagram
Baboon
Turboo